A környezet
Elhelyezkedés és megközelíthetőség
A telek adottságai
Az épület jellemzői
A lakások jellemzői
Alaprajzok
Kapcsolatfelvétel

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület a jelenleg is közkedvelt klasszikus mediterrán jelleget ötvözi a modern kor elvárásainak megfelelő technikák kínálta esztétikai elemekkel.

A vasbeton sávalapra porotherm téglából épített tagolt tégla alaprajzú épületet, amely alá pince nem készült, dryvit rendszerű halvány tojáshéj színű hőszigetelő vakolat fedi, az éleken és a lábazat szintjén csiszolt mészkőlapok díszítik. A szinteket vasbeton monolit födém választja el egymástól, az igen enyhe kontyolt nyeregtetőt íves vágású mázas tetőcserép borítja. Az épületen belül a falakat - beleértve a 10 cm-es válaszfalakat - 2 rétegű hagyományos simított vakolat fedi.

Az épület és az automatizált mozgatású valódi kovácsoltvas kapuk között, illetve az épület körül viacolor típusú járda húzódik, a területet pedig változó magasságú, szintén kovácsoltvas "ablakokkal" díszített téglakerítés határolja.

Az optimális elhelyezkedésű, fehér színű, kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bíró nyílászárók a szükséges fénymennyiségről, a nyílászárók előtt kívül rejtett tokozással szerelt redőnyök a szükséges sötétségről gondoskodnak.

A terméskő burkolatú teraszok közvetlen kapcsolatot biztosítanak a kerttel. A fagyálló kerámialapokkal fedett, használható méretű erkélyeket egyszerű díszítésű vas korlát szegélyezi.